Projektforløb

Hos SP-Extrusion er vi af den overbevisning, at et succesrigt samarbejde i udviklingsfasen er altafgørende for at få skabt det rette fundament for et nyt produkt. Det er vigtigt, at vi starter så tidligt i forløbet som muligt og dermed sikrer, at alle aspekter er belyst, og at begge parter kan komme med input lige fra starten.

Vi har kompetencerne til at styre både simple og komplekse projekter igennem et aftalt forløb og sikre, at alle krav bliver opfyldt. Vi står som bindeled mellem kunden, evt. underleverandører og værktøjsleverandøren.

Helt konkret udnævnes en projektleder til at styre projektet. Projektlederen har et projektteam til rådighed, som kommer med input til løsningen af opgaven. En granskning foregår, hvor projektet gennemgås og alle aspekter drøftes grundigt igennem, løsninger fremkommer, og der dannes grundlag for at vurdere, hvordan opgaven skal løses. Efter granskningen meldes tilbage til kunden omkring det videre forløb. Efterfølgende indhentes tilbud på værktøjer evt. komponenter og råvarer, så der kan udarbejdes et tilbud eller en budgetpris til kunden.

Efter accept igangsættes projektet, og der holdes løbende kontakt til kunden omkring status. Der udarbejdes en tidsplan, og projektet kører. Når udfaldsprøverne er godkendt af kunden, er projektet gennemført, og der besluttes i samarbejde, om produktet skal overgå til serieproduktion.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.