Ledelsespolitik

SP-Extrusion´s kunder skal opleve høj kvalitet og professionalisme ved enhver kontakt med SP-Extrusion´s medarbejdere. Produkter, der fremstilles af SP-Extrusion, skal være fuld leveret, til tiden og på det kvalitetsniveau som forventes af kunden.


God kvalitet starter med holdningen hos hver medarbejder. SP-Extrusion ansætter og udvikler derfor medarbejdere med viljestyrke og evne til at holde et højt kvalitetsniveau i eget arbejde. SP-Extrusion skal være en attraktiv arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling. Vi ønsker at sikre et godt arbejdsmiljø og lever op til vores forpligtelse til at reducere antallet af ulykker og arbejdsrelaterede sygdomme.

Kerneværdierne bygger på troværdighed, engagement og langsigtede relationer, som SP-Extrusion´s medarbejdere er forpligtet til at udvise i alle afdelinger og på alle niveauer i virksomheden.

SP-Extrusion er forpligtet til at levere produktet i overensstemmelse med de aftalte specifikationer og til tiden. Mål for levering og kvalitet skal være klar defineret.

Via en detaljeret planlægning af nye projekter samt en løbende overvågning og analyse af data kan potentielle kvalitetsproblemer forebygges. SP-Extrusion vil arbejde systematisk med at indsamle feedback og udnytte og lære af de indhentede erfaringer.

SP-Extrusion vil analysere virksomhedens miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold gennem en systematisk kortlægning.

SP-Extrusion vil sortere affald på en effektiv måde, hvor plasten genbruges i størst muligt omfang. Alle andre former for affald vil blive bortskaffet sikkert og på en miljømæssig korrekt måde.

SP-Extrusion vil være i stand til at vejlede kunderne om virksomhedens produkter og processer i forhold til miljøet.

Investeringer i processer vil hos SP-Extrusion, inden for de finansielle ramme, sigte imod anvendelsen af en renere teknologi.

SP-Extrusion vil åbent kommunikere sin politik til offentligheden, interessegrupper og andre personer, der arbejder for og på virksomhedens vegne. Alle medarbejdere skal have kendskab til politikken, så de er i stand til at handle i overensstemmelse hermed.

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.